Vše o knize a filmu Stmívání,Nový měsíc,Zatmění a Rozbřesk

Soukromí filmovích hvězd z Twilight

18.09.2009 15:43

 

Co všechno se změnilo v životě Roberta Pattinsona od doby, kdy byl Cedrikem Diggorym v Harry Potterovi...

Rob už dávno není plachou teenagerovskou hvězdičkou. Teď už je skutečnou star! New Moon se za chvilku objeví v kinech, natáčení Eclipse je v plném proudu a vypadá to, že Robova láska k herecké kolegyni Kristen Stewart se z filmového plátna přenesla i do jejich soukromého života. Ne všichni jsou z toho ovšem nadšeni! Tahle zpráva totiž určitě zklamala davy Robertových fanynek a navíc se na obě star zlobí i manažeři ságy Twilight. "Co když se Rob a Kristen rozejdou? Budu spolu chtít ještě natáčet," poznamenal jeden z nich. Podle něj navíc lovestory Roba a Kristen rozvrací celý příběh dílu New Moon. Bella se v něm totiž zamiluje do vklkodlaka Jacoba Blacka a režisér si přeje, aby vzplanutí mezi Bellou a Jacobem bylo co nejvášnivější a hlavně stejně tak opravdové, jako láska mezi Bellou a Edwardem.

"Producenti si dokonce Roba a Kris pozvali na kobereček a domlouvali jim, aby svůj vztah tajili! Alespoň prý do té doby, než přijde New Moon do kin," prozradil jeden z členů natáčecího štábu a dodal: "Jenže oni jsou tak moc zamilovaní, že to prostě nešlo udržet!" Vypadá to, že Kristen a Robert jsou pod neskutečným tlakem, ale když jsou zamilovaní, tak zvládnou všechno. "Jsou blázen jeden do druhého a rozhodně to tajit nehodlají," svěřil kameraman s tím, že mají smůlu, že jsou součástí takového kolosu jako je Twilight a do toho, co dělají, jim vždycky bude někdo mluvit. "Celý Robův svět se točí kolem Kristen. Jsem překvapený, že si vůbec pamatuje svou roli," poznamenal ještě člen štábu. Podle něj Robert už nemá čas ani na svoje kamarády: "Každou volnou chvíli, chce trávit s Kristen!"

Přestože tím Robert určitě ohrozí svou kariéru, chce se podle tajných zdrojů s Kristen oženit. "Rob je připravený riskovat. Není to člověk, který by si do něčeho nechal mluvit. Takže když se rozhodne procházet se s Kristen ruku v ruce před televizními kamerami, žádný producent mu v tom nezabrání," vysvětlil tajný zdroj na závěr!

Vyhledávání

Anketa

Jaký díl ze ságy Stmívání se Vám zdá nejlepší??

 


Směj se,kdy můžeš.Omlouvej se,když bys měl a nech plavat věci,které nemůžeš změnit. Miluj hluboce a odpouštěj rychle.A nebuď smutný, protože život je moc krátký na to být nešťastný.Lidé se mění a věci se kazí,ale vždycky si pamatuj-ŽIVOT JDE DÁL!

>

Láska je jako sněhová vločka..když si myslíš že ji pevně držíš..roztaje

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode