Vše o knize a filmu Stmívání,Nový měsíc,Zatmění a Rozbřesk

Za mříže kvůli new moon?!

05.01.2010 20:42

Do velkých potíží se dostala nadšená fanynka Nového měsíce Samantha Tumpach (22) z Chicaga. Na nový díl ságy Twilight se těšila natolik, že do kina vyrazila s foťákem opatřeným i kamerou a film si začala natáčet.

To ale neměla dělat. Duchapřítomní uvaděči ji totiž velmi brzy odhlalili, zabavili jí přístroj a potom, co zjistili, že stihla natočit 4 minuty z filmu, jí předali místní policii. Pořizování jakýchkoliv nahrávek je totiž nezákonné.

Muži zákona ihned Samanthu převezli na stanici k výslechu. "Sestra slavila narozeniny, tak jsme se z legrace natáčely a mě napadlo, že by bylo super natočit si i New Moon," snažila se nešťastná návštěvnice kina obhájit svůj čin. Nebylo jí to ale nic platné.

Za mřížemi musela strávit dvě noci a teď jí navíc hrozí, že se tam bude muset vrátit až na tři roky! Polehčující okolností pro ní ale je, že ve foťáku je kromě části Nového měsíce, také její rodina, jak zpívá Happy Birthday nebo krájení narozeninového dortu.

"Zdá se, že šlo opravdu o narozeninovou party a Samantha nechtěla zdarma získat nahrávku filmu," prohlásil jeden z policistů s tím, že to ale nic nemění na tom, že se chovala nezákonně a musí proto před soud!

Celá Samanthina rodina je zaskočena tím, jak daleko tak nevinné nedorozumění zašlo. "Věřím, že se všechno vysvětlí. Byla to prostě jen součást mého dárku pro sestru. Nikdy jsem nechtěla ten film natáčet," vysvětlila na Samantha a svěřila se, že policisté na ni byli velmi milí. Snad se všechno vysvětlí...
 

Vyhledávání

Anketa

Jaký díl ze ságy Stmívání se Vám zdá nejlepší??

 


Směj se,kdy můžeš.Omlouvej se,když bys měl a nech plavat věci,které nemůžeš změnit. Miluj hluboce a odpouštěj rychle.A nebuď smutný, protože život je moc krátký na to být nešťastný.Lidé se mění a věci se kazí,ale vždycky si pamatuj-ŽIVOT JDE DÁL!

>

Láska je jako sněhová vločka..když si myslíš že ji pevně držíš..roztaje

Tvorba webu zdarma s WebnodeWebnode